Snel en accuraat is uw administratie gemaakt!


Onze clienten

Bovenstaande werkzaamheden worden uiteraard niet alleen voor starters uitgevoerd maar ook voor bestaande zzp'ers, eenmanszaken, particulieren en meer...

Diversen

De VAR wordt vervangen door een contract waarin staat hoe de werkrelatie eruitziet. Op de site van de Belastingdienst vind u goedgekeurde modelovereenkomsten die u kunt gebruiken of aanpassen naar eigen wens. De modelovereenkomsten zijn voor de administratie en dienen bewaard te worden.

Contact us

Troelstrakade 243 2531 AE DEN HAAG info@ccadministratekantor.nl

 

Elke onderneming is uniek en vraagt om een aanpak op maat.
Een zaak waar u grip op heeft, schenkt veel voldoening, creëert rust.
Een onderneming die snel groeit, kan onoverzichtelijk worden en vragen om een frisse blik. Ook als starter kunt u behoefte hebben aan begeleiding.

 

Al meer dan 7 jaar ondersteunt en adviseert C&C Administratiekantoor ondernemers op financieel en fiscaal gebied. Wij zijn een klein maar dynamisch kantoor en geven onze relaties veel persoonlijke aandacht. Groot zijn we wel in persoonlijke betrokkenheid bij onze relaties en we kennen geen 9 tot 5 mentaliteit.

C&C administratiekantoor richt zich op de middelgrote, kleine ondernemingen en de particulieren. Onze administratiekantoor biedt de uitkomst voor het actief regelen van uw gehele boekhouding het hele jaar door, of boekhouding op uurbasis.
Het uitbesteden van (een deel van) de administratie aan ons geeft u als ondernemer meer tijd voor de kernactiviteiten van uw onderneming. Of het nu gaat om uitbesteding van uw gehele administratie of slechts voor het opstellen van uw financiële jaarrekening, u bent bij ons altijd aan het juiste adres.
Wij presenteren u de zaken niet moeilijker dan ze zijn, maar overzichtelijk en helder. Wij vinden een direct persoonlijk contact met onze cliënten erg belangrijk, zodat wij snel op uw wensen kunnen inspelen.
Wij detacheren ons ook bij bedrijven en instellingen.