Iedere ondernemer krijgt te maken met administratieve verplichtingen.

Denk hierbij aan het voeren van een degelijke administratie voor bijvoorbeeld de inkomstenbelasting of omzetbelasting. Een onduidelijke of rommelige administratie kan door de belastingdienst verworpen worden. Dit heeft vervelende consequenties. Maar de administratie is meer dan een verplicht nummer, financiële informatie biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf optimaal te sturen.

Aangezien dat de administratie binnen uw bedrijf een belangrijke informatiebron vormt is het belangrijk dat u als ondernemer uw (financiële) administratie goed op orde te hebben. Als ondernemer wilt u het liefst alleen met uw onderneming bezig zijn. Daarom wilt u er zeker van zijn dat de administratie van uw onderneming in goede handen is.

Wij kunnen u die zekerheid geven.

 

Van schoenendoos tot belastingaangifte. Het komt inderdaad nog steeds voor dat de ondernemer met de schoenendoos binnenkomt. Maar de meeste ondernemers komen met de administratie redelijk geordend bij ons binnen en dat verwerken wij meestal tot en met de belastingaangifte.

Het meest voorkomend is dat de ondernemer elke maand of elk kwartaal met de administratie bij ons komt. Dit is vaak afhankelijk van de termijn van de BTW aangifte. Deze administratie wordt door ons verwerkt en wij doen de aangifte BTW.

Het voordeel hiervan is dat de klant na iedere BTW aangifte weer overzicht kan hebben in hoe hij/zij er financieel voor staat. Je kan altijd een overzicht mee krijgen of die mailen we toe.

Je zit natuurlijk niet vast aan de termijn van de BTW aangifte. Als je meer en vaker overzicht wilt hebben kan je bijvoorbeeld ook wekelijks er voor zorgen dat wij de gegevens krijgen.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Financiele Administratie
– Inkoopboek
– Verkoopboek
– Bankadministratie
– Kasadministratie
– Crediteurenadministratie
– Debiteurenadministratie
Belastingaangiften Ondernemers
– Inkomstenbelasting
– Omzetbelasting
– Vennootschapsbelasting
Belastingaangiften Particulieren 
– Inkomstenbelasting
– Voorlopige teruggaaf
– Biljet Binnenland (E of P Biljet)
– Biljet Buitenland (C Biljet)
– Biljet deel Binnenland (M Biljet)
– Alle overige biljetten
Overige Diensten
– Aanmelden bij de Belastingdienst
– Aanvragen van huurtoeslag
– Aanvragen van kindgebonden budget
– Aanvragen van kinderbijslag
– Aanvragen van zorgtoeslag
– Corresponderen met diverse instanties
– Invullen van diverse formulieren
– Opstellen van bezwaarschriften
– Opstellen van loonstroken en jaaropgaven
– Opstellen van offertes en facturen
– En bepaalde extra’s